Kalkonsmörgås

Brukar oftast bara nappa en yoghurt med mig i farten påväg till jobbet men när jag jobbar hemma brukar jag (istället för all tid jag brukar lägga på smink och hår) fixa en god frukost. Blev ananas-ingefära juice ur juicemaskinen, kaffe och kalkon-avokado smörgåsar :) Åh så goda de smörgåsarna är. Nika älskar dem också, en kväll var han så sugen på dem när vi gått och sova att han pratade om dem tills jag också blev sugen och fick stiga upp och göra varsin åt oss :)
DSC_0080 2 DSC_0084S

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>